VELKÉ PŘÍTOČNO – BRAŠKOV 3:2

V první půli padl jediný gól, TK L. Senka dorazil téměř z brankové čáry domácí Salyuk (28.), další branky přišly až v závěru. Mezitím Braškov zahodil i nemožné, v čemž vynikal Repaský. Dva nájezdy mu chytil brankář Svoboda, dvě nahrávky proti noze poslal nad bránu, ale nakonec se přeci jen prosadil (69.). Naopak domácí byli poměrně produktivní, po trefě domácího Holečka (83.) a Jarošově opětovném dorovnání ze vzduchu (85.) urval první krajskou výhru L. Senko (90.).

„Hodně se mi ulevilo, čekání na body už bylo dlouhé. Tentokrát se k nám přiklonilo štěstí,“ oddechl si domácí kouč Petr Fíman.

„Poslední branka jde za mnou, nechal jsem si sebrat míč směřující do autu. Třicet minut jsme hráli pěší fotbal, možná jsme i soupeře trochu podcenili, vzhledem ke kvalitě kádrů jsme měli bodovat,“ zklamalo hrajícího trenéra hostů Daniela Míčku. Zajímavá je braškovská akce se zapůjčením unhošťského Kejhy, který se po jediném zápase vrátil už v neděli do mateřského dresu.

Aleš MORAVEC

Vlastimil Hrubý s třetí brankou tušil, že úspěch v derby je blízko // FC Čechie Velká Dobrá - SK Doksy 3:1 (2:1), I. A. tř., 14. 9. 2019
FOTO: Doberáci umí derby lépe
Pardubice - Kladno 1:4, Adam Brízgala
Musíme zůstat v klidu, má jasno debutant Brízgala