„Bylo prioritou získat právě Michala. A pro mě osobně je to od něj obrovské gesto, protože velký zájem o jeho služby měla třeba Přední Kopanina. Že jde Michal na jaro k nám, za to děkuji i svým spoluhráčům z týmu, že ho pomohli zlákat," děkoval hrající kouč Jedomělic Robert Nedvěd.

Fanoušci okamžitě Buzka rádi přivítali, on jim na oplátku odepsal, že na pořádné fanoušky se těší on. 

Robert nedvěd dodal, že klub pracuje i na dalších posilách včetně jedné s mnoha prvoligovými zkušenostmi. „Jméno nemohu říci, je to tajňačka, aby nám ho někdo nevyfoukl," smál se Nedvěd a vážněji dodal: "Vyjednáváme, ale moc šancí tomu nedávám. Ono se také v dnešní době vyjednává špatně, když nabízíte pivo a párek," opět sklouzl do odlehčené debaty. 

Do týmu by možná bral ještě gólmana, protože Petr Kubenka se bude ženit. 

Jinak jsou Jedomělice mužstvem, kde v minulosti Den otců moc lidí neslavilo, ale teď to bude pořádná party. "Honza Charvát má druhé děcko, Vlastovi kolbuchovi se také narodilo, čeká Dan Borský s maminkou. na druhou stranu mám trumfy v ruce při jednání s tátou (předseda klubu) a obcí, aby na hřišti vybudovali dětské hřiště," řekla Deníku hlavní postava jedomělického týmu.

Mužstvo, které zatím opustil jen Jakub Cimrman (na lodi vyrazil pracovně do zahraničí), se v zimní přípravě tentokrát neupisovalo na žádný turnaj, ale zahraje si s kvalitními soupeři. Prvními budou Tuchlovice (neděle 29.1. v 10 v Rynholci), následují Klobuky, Zlonice, Pšovka Mělník, Doksy a Louny B. "Skoro všechno to jsou pěkně ostří soupeři, bude zábava. Ale vážně, měli zajištěné hřiště a rád jsem jim kývl," dodal Robert Nedvěd.