Ten je ve druhé půli po snížení Jalaghoniou nepouštěl k domácí brance a obrázek si můžete udělat i sami, na TV Com zápas (ZDE) vysílali. Kouč Jiří Pazdera měl pak dost práce, aby některé hráče diskutující s rozhodčími po posledními hvizdu odlifroval do patřičné vzdálenosti. „Tohle bývá pro trenéry šichta," potvrdil Pazdera.

Jeho tým byl dlouho horší. Inkasoval už ve třetí minutě po pěkné akci domácích, kterou zakončil sice ne moc povedenou ranou Sirotek, ale lízl nohy bránícího Jarába a gólman Sailer neměl šanci.

Po obrátce domácí zvýšili Peškem, ale v 62. minutě Vranému svitla naděje. Jaráb chytře strčil standardku do strany Rilkemu a jeho křižný pas uklidil do sítě Jalaghonia. „Vypadalo to nacvičené, ale kluci si to domluvili až těsně před kopem," popsal Pazdera.

Bohužel, ve zbytku utkání už se hosté k ničemu nedostali, každou nadějnou situaci mařil zvednutý praporek asistenta. Domácí mohli rozhodnout definitivně, ale zazdili i nemožné a byli rádi, že sudí Žáková nic nenastavila. „Musíme zkusit překvapit první Suchdol, i když víme, že může rozhodnout až náš zápas se Semicemi. Naštěstí jsme pořád ve hře a budeme bojovat, dokud to půjde," slibuje Jiří Pazdera.