Finálové klání tří týmů pořádně zamotalo hlavu pořadatelům z komise mládeže okresního fotbalového svaz.

Během posledního utkání se totiž měnilo pořadí na průběžném prvním místě. Z primátu se nakonec těšili hráči Unhoště, kteří překvapivě deklasovali suverénního vítěze okresního přeboru Novo Kladno 5:0 a tím ho odsoudili na poslední třetí příčku. Druhá zůstala v držení Tuchlovic.

"Věřil jsem nám, že poslední utkání zvládneme, protože jsme dobří," prohlásil kapitán vítězů Jakub Kupčík a přiznal, že jejich klíčovým hráčem byl nejlepší fotbalista a střelec turnaje Šimon Vocásek, jenž udělal obrovský dojem na přítomného trenéra Hostouně Miroslav Supáčka. "Je to přírodní talent," prohlásil.

V posledním utkání proti Novu vstřelil tři góly a rozhodně se nezachoval jako džentlmen, poněvadž je dal Nikole Valuchové, nejlepšímu brankáři turnaje. Gólmanku vysoká porážka mrzela a měla pro ni vysvětlení.

"V horku jsme hráli dvě utkání za sebou a ještě nám scházeli čtyři dobří hráči, kteří jeli do Itálie," prozradilo děvče, které hájí tři tyče druhým rokem a rozhodně by chtěla v kariéře pokračovat, byť v žákovské kategorii končí.

Pro pořádek dodáváme, že dvě utkání za sebou hrály i Tuchlovice. Pouze Unhošť měla mezi utkáními pauzu.

Výsledky: Tuchlovice - Unhošť 4:1, Tuchlovice - Novo 0:3, Unhošť - Novo 5:0.