K úvodnímu duelu se proti sobě postavili loňský vítěz z Dobrovíze a úplný nováček dvoudenního klání Kročehlavy. Kladenský tým se favorita nezalekl, naopak ho po většinu zápasu trápil. V poločase dokonce vedl. Poté ale obhájce trofeje zabral a čtyřmi góly v řadě si dokráčel k pohodlnému vítězství, třemi trefami velel obratu ex-hostouňský Přemysl Bouška.

Podobný scénář mělo i druhé semifinále mezi domácím Přítočnem a Červeným Újezdem, kde se rovněž o postupujícím rozhodlo až ve druhé části.

Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu, ale po obrátce si vzal slovo rodinný klan Holečků. Otec se synem dostali pořádající tým do uklidňujícího dvougólového vedení. Do konce zápasu přidali domácí další dvě branky a mohli se tak těšit na finálový duel.

Boj o bronz zvládli lépe fotbalisté Červeného Újezdu, kteří ovládli duel jasně poměrem 4:1. Kročehlavské hráče trápila zejména koncovka.

Finálové střetnutí nabídlo ještě jasnější zápas. Na úvodní branku Dobrovíze ještě dokázal odpovědět zkušený Jícha, ale Přítočnu docházely s postupem času síly. V závěru prvního poločasu v rozmezí 34. a 40. minuty inkasovalo hned třikrát a první poločas poté prohrálo 1:5. Stejně jako v sobotu, tak i v neděli vsítil hattrick Bouška. I přes zlepšenou hru v druhé části se nepodařilo domácímu týmu vzniklé manko smazat.