Zápas ozdobila výstavní trefa domácího Oldřicha Moce. Hráč, který posílil Unhošť teprve nedávno z Nova Kladno, se v 72. minutě opřel do míče a z 25 metrů parádní ranou překonal Jungra. Ve fotbalové šedi plné boje a osobních soubojů to bylo jediné slabé světélko.

Hosté mohli myslet na body, ale stejně jako nedávno v Unhošti proti Hřebči, také tentokrát pálili šance. Tu úplně největší Kropáč v úvodu, kdy po Roubalově přihrávce mířil z pár metrů do odkryté klece, ale nedal.

Ve druhé části po gólu Moce utekl z půlky osamocený D. Hrubý, jenže zakončil mizerně a Gibiš ho vychytal. „To bylo klíčové," byl přesvědčen domácí Adam Kindl.

Chvíli po akci Hrubého už to bylo 2:0, když se trefil z hranice vápna střídající Blecha.

Chybělo pouze deset minut, přesto Čechie najednou začala hrát pořádně a uzdravený Jícha v 88. minutě snížil.

Radost Doberáků trvala jen okamžik a rychle se změnila v bezmocný vztek. Asistent sudího Šefara si přivolal hlavního s tím, že Jícha zpracoval míč rukou. A tak gól neplatil. „Samozřejmě to žádná ruka nebyla, míč šel od mého stehna do brány. Ale to už nerozhodlo, akorát si to pohlídali," mávl rukou kliďas Martin Jícha.

Doberští tedy opět odjeli z Unhoště s pocitem křivdy a Adam Kindl, kterého vedení nemusí, se neměl potřebu bránit. „Hráli jsme dobře až od padesáté minuty, ale bylo to na těžkém terénu, protože se dopoledne hrál ještě duel Hřebče. Dali jsme dva góly, z toho jeden krásný. U toho neuznaného mohl situaci nejlépe posoudit právě rozhodčí Šefara, měl nejlepší výhled," obhajoval kolegu Adam Kindl.

Fotogalerii z utkání najdete ZDE