Hrůza, děs, utrpění, zbabělost. Takhle nazvali Zloničtí zápas na svých webových stránkách. Aspoň se nevymlouvali, ono také při výsledku 10:1 není nač.

Talentovaný brankář Kopecký lovil míče ze sítě už od začátku. V 8. minutě právě on fauloval Faktora a Servus z penalty otevřel dlouhý gólový účet. Penaltu proměnil ještě jednou ve 35. minutě. To byli hosté už úplně na dně. Utekl jim Faktor, Švarc ho ve vápně sekl a byla z toho navíc ještě červená a gól na 5:0.

V domácím týmu byly opět vidět posily. Faktor dal dva góly, trefil se stoper Kolařík a samozřejmě i Klavík. Ex-ligista si dělá v B třídě chvílemi co chce, tentokrát z toho byl hattrick.

Hřebeč dala během tří dnů soupeřům celkem 17 branek (Doksům v poháru sedm), to leckterý tým nestihne za celý podzim! Přitom jí schází nejlepší hráč Vořechovský, dále Baranec, Dvořák, Coufalík i Bambur. Skoro všichni by byli v základu. „Ale dařilo se nám extrémně. Mužstvo ukázalo, jakou má sílu, když se mu daří," těšilo domácího vedoucího týmu Adama Kindla.

A hosté? Za stavu 4:0 nedali jasnou šanci, vzápětí dostali zlomový pátý gól plus červenou. Přesto aspoň čestný úspěch vstřelili, za stavu 7:0 se Němec trefil po trestňáku. Každopádně radost z výhry v prvním kole v Hýskově dlouho nevydržela a čeká je moře práce.

Nicméně Hřebeč je letos elitním týmem I. B třídy a cokoliv jiného než postup by bylo zklamání.