Kdo by ho mohl nahradit? Co třeba trenér úřadujících mistrů z Přední Kopaniny Sálem Hebousse? Volno má, po obhajobě pražského titulu na Kopanině skončil.

Hebousse má šanci 

„Pokud by přišla nějaká velká výzva z vyšší soutěže, která by mě hodně oslovila, to bych byl asi nahlodaný. Ale myslím, že mi těžko někdo bude volat, karty jsou v českém fotbale celkem rozdané," usmíval se těsně po skončení sezony.

Ale… Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na nového trenéra a Hebousse má podle ní větší šance než Chovanec či Straka.

„Sálem u nás odvedl výbornou práci a je přirozené, že bude dostávat nové nabídky. Reprezentaci bych mu přál, pokud by dostal volnost použít své metody práce, byl by úspěšný. Pro náš klub je to navíc výborná reklama a pro naše nejlepší hráče třeba možnost nominace, nebo minimálně volných vstupenek do VIP. Držíme mu palce a jsem přesvědčený, že na odstupném za uvolnění z manažerské funkce v Přední Kopanině se případně s panem Peltou domluvíme," směje se šéf klubu z Přední Kopaniny Tomáš Cigánek.

Čtěte také: Kopanina míří do divize! Po čtyřech letech tak jde mistr Prahy výš