Nicméně až na penalty a proti předposlednímu Novému Knínu. Dál jsou ale na 13. místě dost ohroženy.

Sítenský most je častým místem sebevrahů.
Další mladý muž chtěl skočit ze sítenského mostu

„Já věřím, že nás výhra trošinku nakopne a venku předvedeme daleko lepší herní projev. Musíme a budeme bojovat dále!" burcuje hrající kouč Robert Nedvěd, jehož tým vedl nad Knínem do poločasu 1:0 (Hora), a když Knotek zvýšil, zdálo se vše na dobré cestě. Jenže hosté snížili a tři minuty před koncem srovnali. Jedomělice aspoň uhrály rozstřel a mají bod navíc. „Začali jsme, jak jsme chtěli, ale druhá půle, ač jsme vstřelili druhý gól, už byla od nás opět chaotická," posteskl si Nedvěd.

Tvrdé direkty v závěrech poločasů

Také Vraný vedlo 2:0, dokonce na hřišti kvalitních Votic, ale nakonec se vracelo s porážkou 2:4. Vládla hořkost. „Z výsledku i hry domácích. Hodně zákeřné, nečisté," mračil se trenér Josef Fujdiar st. Jeho syn zvyšoval před půlí po pěkném brejku už na 0:2, když se v úvodu trefil ještě šikovně hlavičkující Prágl. Jenže pět minut před pauzou se Vranským zastavila srdce, během půl minuty bylo vyrovnáno!

SK Slaný B - Čechie Velká Dobrá // SK Slaný B - Čechie V. Dobrá - SK Buštěhrad ml. přípravky dvojzápasy okr. Kladno 29. 4. 2016
Mezistátní zápas se ve Slaném nehraje, přesouvá se do Rynholce

Podobně se vyvíjela druhá část. I v ní hosté hráli dobře, ale na konci utkání nepokryli Kamarýta a ten završil dvěma góly hattrick. „Měli jsme bodovat, zklamaní jsme já i kluci. Ale jedeme dál, doma vyhrajeme," plánuje Fujdiar.