V Jedomělicích si prošli na podzim útrapami, ale před týdnem s klikou zdolali Zavidov, a dobře se nachystali i na lídra tabulky Podlesí. Po jednom z nejlepších výkonů v klubové historii dosáhli na možná nejcennější výsledek a vyhráli 3:1.

Skvěle je naladili neúnavným povzbuzováním fanoušci a brilantně bránící Jedomělice vyrážely k jedné nebezpečné situaci za druhou. Jako první udeřil chytrou hlavičkou Vicenec, ale do poločasu slavný kanonýr Slepička vyrovnal. Ale jen z penalty, která byla po Nedvědově zásahu nařízena za ruku a zvedla vlnu emocí. Marně ukazoval domácí kapitán soudci otisk míče na rameni, ale fotbalový bůh se k němu otočil v rozhodující chvíli čelem.

V 52. minutě totiž Nedvěd vypálil krásně z dálky a po teči obrany neměl gólman šanci. Rozhodčí se sice chvilku radili, ale nakonec gól posvětili – 2:1.

Výtečná obrana hostů pak zastavila všechny akce hostů a co prošlo, pochytal Borský. Poslední slovo si vzali domácí a Průchovu sraženou ránu zasadil Zahradník o tyč brány.

„Po delší době jsme podali opět super výkon po všech stránkách," tetelil se blahem hrající kouč a kapitán Robert Nedvěd. Autor rozhodující branky uznal, že týmu pomohl těžké terén, ale hlavně hráči hráli úplně jinak než ještě třeba před čtrnácti dny. „Byl to vypjatý zápas plný emocí s výborným výsledkem. Defenziva fungovala skvěla a to bylo pro nás zásadní. Je samozřejmě snazší na motivovat tým do takovéhoto utkání, kdy proti Vám stojí první tým tabulky," dodal spokojený Robert Nedvěd a těší ho konečný bodový zisk – 22 bodů. „To je opravdu nad očekávání!"