Sobota 4. července
FK Žižice pořádá od 10.00 hodin do 17.00 hodin Memoriál Miroslava Maxy. Hrát každý s každým 2x25 minut budou Srbeč, Nižbor, Smečno a domácí nováček okresního přeboru. Ve vloženém utkání se střetne žižická stará garda s Catherine Slaný.

Sobota 4. a neděle
5. července
Sokol Neuměřice připravil 35. ročník memoriálu Václava Bušila. Po oba dny se bude soupeřit v 15.00 a 17.00 hodin. V sobotu se střetne stará garda Velvar s Olovnicí a pak domácí se Slatinou.

Sobota 11. července
Osmý ročník memoriálu Milana Cífky bude pořádat od 13.00 hodin do 17.30 hodin Slavoj Pozdeň. Jednou třicet minut budou hrát každý s každým týmy Zichovce, Srbče, Jedomělic a domácí Pozdně.

Sobota 18. července
Sokol Hostouň připravil nultý ročník Memoriálu Jiřího Kukelky. Od devíti hodin na něm budou hrát (2x20) dva týmy Hostouně, Hřebče, Unhoště a Jenče. Hlavním bodem bude exhibiční utkání mezi jedenáctkou Marka Židlického (např. Tomáš Skuhravý, Václav Skuhravý, Martin Ševc, Libor Procházka, Patrik Martinec, Richard Žemlička, Petr Bříza, Jaroslav Kalla či muzikant, moderátor a bavič Petr Vondráček) se spoluhráči Jiřího Kukelky. Chybět nebude ani dražba dresů Marka Židlického a hráčů Sparty. Na své si přijdou i nejmenší.

Sobota 1. a neděle 
2. srpna
Šestnáctý ročník memoriálu Jaroslava Černého se bude hrát na hřišti Sokola Uhy. V 15.00 hodin nastoupí Černuc proti Sazené a dvě hodiny na to domácí proti Neuměřicím. Druhý den se bude hrát ve stejné časy o pořadí.
Memoriál Jana Burgra pořádá SK Velké Přítočno. V sobotu se střetnou Kročehlavy s Dobrovízí (15.00) a domácí s Červeným Újezdem (17.30). Druhý den se bude hrát o pořadí.

Sobota 8. a neděle 
9.srpna
Memoriál Ladislava Oliče připravil Sokol Bratronice. V sobotu na sebe narazí Běleč s Chyňavou (15.00) a domácí se Sýkořicí (17.00). V neděli se bude hrát o pořadí.