První půle byla vyrovnaná a hosté na hřišti ve Zbůchu byli chvílemi i lepší. Přesto prohrávali, když dvě šance nedal Hanzlík, jednu Tóth a jednu Růžička a na druhé straně ve 38. minutě udeřilo.

Po obrátce Holeček po rohu Friče vyrovnal, nicméně taktovky se ujali plzeňští mladíci, Kladeňáky jasně přehráli a nakonec dali i vítězný gól. Padl už dvě minuty po Holečkově vyrovnání. 

Právě Holeček mohl dvakrát vyrovnat, ale další hlavičku poslal mimo a při druhé možnosti byl zastaven zřejmě faulem, penalta se ovšem nepískala. 

Hrdinou Kladna byla ale gólman Lukáš Obrcian. Chytil několik šancí a svůj první duel v mužské kategorii zvládl. 

„Ve druhé půli šli na hřiště kladenští Young Boys a kvalita už nebyla taková. Podržel nás brankář Obrcian," přiznal trenér Kladna Ivan Pihávek, podle něhož dojeli Kladeňáky na spalování šancí a jejich přípravu. To je však dlouhodový problém.

 Celkové hodnocení Ivana Pihávka, Lukáše Obrciana a Dušana Holečka si přečtěte ve čtvrtečním Kladenském deníku. 

Viktoria Plzeň jun. - SK Kladno 2:1 (1:0). Branky: 38. Hradecký, 57. Končal – 55. Holeček.

Kladno: Obrcian – Koiš, Procházka, Samek, Zelenka – Bartoš, Frič, Růžička, Šíma – Tóth, Hanzlík. Střídali Rada, Holeček, Štoncner, Stočes, Krupička.

První přípravu mají v nohách také borci SK Slaný. V Klecanech, které hrají o soutěž výš krajský přebor, prohráli těsně 2:3. V poločase dokonce vedli 1:0. Branky dali Hořejší a pokorný, v poli se vystřídalo hned 19 hráčů širšího kádru.