V sobotu dopoledne se hráči SK mohou na stejném trávníku za obě potupy pomstít. Na stadionu Františka Kloze hostí od 10.15 hodin celek Nového Boru, který v minulé sezoně ani jednou neporazili, obdrželi šest branek a z dvou utkání vytěžili pouze bod!

„Přijel vyloženě s vyloženě obrannou taktikou. Za celý zápas udělal čtyři útoky a dal nám tři góly. Náš výkon tím pádem vyzněl trapně, protože přišla křeč, mužstvo ztratilo sílu a víru ve vítězství," vrátil se k jarnímu zápasu trenér Ivan Pihávek, jenž od soupeře očekává stejnou taktiku, která mu přinesla úspěch.

„Nikdo neví, jak utkání dopadne. Uděláme maximum proto, aby nás soupeř nepřekvapil. Bude to těžké domácí utkání, protože budeme zřejmě útočit do zahuštěné obrany. Musíme být trpěliví, vážit si míče, nekazit a pokud možno každý útok zakončit," doplnil.

Do utkání může počítat s dvěma novými hráči. Také v jejich případě se jedná o fotbalisty, kteří v Kladně začínali nebo zde strávili kus kariéry. V brance se může objevit stovkami bojů protřelý veterán Josef Zlata, na levém kraji zálohy pak 20letý Vladimír Kolmistr, který má na svůj věk za sebou zajímavou kariéru.

Jak by to postavil Deník: Zlata – Suchý (Neumann), Veselý, Hanzlík, Výborný – Procházka – Štoncner, Tóth, Kolmistr – Růžička – Kraus.

Celý obsáhlý článek najdete v pátečním Kladenském deníku.