Pokud fotbalisté Lhoty porazí v neděli v podvečer doma exdivizní Libiš za tři body, mohli by vládnout pořadí elitní krajské soutěže. Jsou totiž jedním z pěti celků, které po čtyřech kolech nasbírali devět bodů. Před víkendem jsou druzí a svoji formu budou chtít potvrdit i proti aktuálnímu lídru z Mělnicka.


Trenér Zdeněk Kudela postavení v tabulce moc neřeší. „Mám hlavně radost z toho, že se podařilo dát kluky trošku dohromady jako tým a že máme nějakou tvář,“ uvedl.

Ilustrační foto.
Hradec bude důkladnou herní prověrkou


Minulé kolo ve Slaném řešil, koho do útoku. Záskok v podobě dvougólového obránce Jakuba Kunce se sice povedl, v neděli však budou mít opravdového útočníka, uzdravil se totiž Matyáš Kudela. 


Ve hře je stále Roman Bednář. Nad jeho příchodem z Rakouska však stále visí otazník. Pokud se ho nepodaří zaregistrovat do konce týdne, tak příští už by to mělo vyjít. Stále se čeká na souhlas jeho klubu, který musí do dvou týdnů reagovat. 


Šlágr kola by si zasloužil odpovídající návštěvu. „Věřím, že to bude pěkný fotbal a konečně přijdou do Lhoty nějací diváci,“ přeje si Kudela. Přilákat by je mohl i libišský Zdeněk Šenkeřík. Bývalý ligista už nastřílel pět gólů.