Poprvé na Kladensku si vyzkouší roli rozhodčího známý fotbalista a trenér Martin Hřídel.

„Není to pro mne nic nového. V období, kdy jsem netrénoval, jsem na Liberecku odřídil během půl roku asi patnáct utkání," prozradil Hřídel, který při zkouškách obstál jako zkušený soudce.

Předseda okresních rozhodčích Jiří Adam prozradil, že ze třiceti otázek pouze pětkrát chyboval, což je velmi dobrý výsledek.

Jelikož jeho poslední zkušenost s řízením utkání je poměrně stará, považuje se za nováčka. „Na utkání v Doksech se ale těším," řekl.
Na začátku týdne začal také svoji novou trenérskou štaci. Čtvrtek, pátek a sobotu stráví v novém působišti u týmu ústeckého krajského přeboru Tatranu Kadaň.

Momentálně devátý tým tabulky ztrácí na první příčku jedenáct bodů, proto sáhl k změně kormidelníka. „Jsou tam šikovní fotbalisté a věřím, že ztráta se dá dohnat," tvrdil Hřídel, jenž v nejvyšší soutěži odehrál 115 utkání (Dukla, Plzeň, Liberec) a nastřílel čtrnáct branek.

Jeho životním kousek však viděl duel II. ligy mezi Kladnem a Pardubicemi, kdy nastřílel všech šest gólů domácích!

Trenérský post v 90 km vzdálené Kadani mu nabídl prezident klubu. Na jaře pětačtyřicetiletý Hřídel, jenž v nejvyšší soutěži vedl Kladno a Příbram, si pochvaloval, že stadion v městě na Ohři je minimálně na třetiligové úrovni. Stejné jsou i další podmínky ambiciózního klubu.