Hostouň si odvezla ze Žehrovic tři body, které byly draze zaplacené. Během utkání jim totiž neznámý ničema vykradl kabinu! O její výhře rozhodla první půle. „V druhé už to byla z naší strany křeč," řekl trenér vítězů Miroslav Supáček. Domácí snížili po hodině hry z pokutového kopu na konečných 1:3. Hosté se posílili ofenzivními borci áčka Šilhanem a Trnkou. Oba vstřelili po gólu. Žehrovického bosse Rosťu Kopačinského krádež mrzela. „Naši soupeři by si měli brát cennosti na střídačku," požádal.

Orientační běh je krásný a zdraví prospěšný sport.
Zkusíte si orientační běh?

Kompletní Hrdlív podal nejlepší výkon jara a připravil o bod Slaný, které naopak hrálo ve slátané sestavě. V pěkném utkání brzy prohrávalo smolnou brankou a pak už to bylo, co se týče gólů, jako na houpačce. Když hosté otočili na 2:3, vychutnal si špatně postaveného brankáře Kočínský, jenž ho přehodil z 25 m. Rozstřel vyzněl pro favorizované Slaný.

A jeden výchovný…

Kročehlavy ukončily sérii výher Družce, která se zastavila na čísle sedm. Domácí, kteří tvoří tým na novou sezonu, postavili tři dorostence a střelce Rolného šoupli do zálohy. Záhy z první akce soupeře smolně inkasovali, aby poměrně brzy vyrovnali. Po změně stran hostům, jichž bylo pouze jedenáct, nejspíš došly na letišti síly. Šest minut před koncem tak rozhodl Rolný. To už byli hosté v deseti, poněvadž kapitán Družce Marek Liška vlepil soupeři pohlavek. Utkání emoce nescházely.


V Černuci na sebe narazili nováčci a také dva nejlepší střelci soutěže. Lépe zápas vyšel domácímu Maršounovi, jenž porazil Nachtigala 1:0. O gól nakonec vyhrál i jeho tým. Předseda Viktorie Jiří Tymich mínil, že zvítězili zaslouženě, jenž když hosté upravili na 2:1, byly tam trošku obavy. Rovněž prozradil, že jejich tým má ve svých řadách tři přeborové rekordmany, a to zmíněného kanonýra Maršouna (25), žlutých nejvíc nasbíral spolu s Pokorným z Brandýsku Potluka (11) a červených Gunar. Ten má dvě jako Liška z Družce.

Na kolenou byl taťka

Přítočno potřetí za sebou vyhrálo 3:1. Asi největší radost z vítězství měl obránce Vašek Hanf, jenž vyhrál nad svým taťkou, předsedou lidického klubu. Jeho tým pouze snížil na 1:2, přičemž výhru hostů jistil v poslední minutě svým gólem L. Senko, který napodobil bráchu. Vítězově přišli brzo po začátku o kapitána Pavlíčka Šilera, jež vyřadilo zranění.


Tuchlovice se na Brandýsek posílily čtyřmi áčkaři. O cenné výhře rozhodly až dvěma góly v posledních šesti minutách. Děkovat mohou gólmanovi Fraňkovi, který je hodně podržel. Hosté nemohli nasadit svého nejlepšího hráče Rychlého, jehož nemohli dostat do elektronického zápisu a papírový soudce odmítl vyplnit.


Růžička dal Bělči spoustu gólů jako ofenzivní hráč, tentokrát se ale dokázal prosadit i z pozice stopera, když nákopem z půlky překvapil brankáře. Dobře hrající Švermov dostal do vedení 2:0 šikovný Kryl. Běleč se vzpamatovala až v závěru půle, když po ruce proměnil penaltu Fejfar. Po změně stran se obraz hry zcela obrátil a po vyrovnání Volfem, byl Švermov rád i za remízu. V rozstřelu se jako první mýlil až v páté sérii hostující Polák, rozhodnout tak mohl ten den 39letý Miroslav Tyburec, ale nedal. Všechno tak rozhodl v sedmé sérii jeho bratr Ondřej.

Zleva šéf mítinku Zdeněk Lubenský, primátor Kladna Milan Volf, hlavní hvězda Eliška Klučinová a předseda AC Tepo Jiří Klesnil
Do Kladna přijedou borci čtyř kontinentů, vrací se Klučinová i Helcelet