Obě finálové branky padly po přesných hlavičkách. V prvním poločase se prosadil vytáhlý Falout, po obrátce zase exligista Zachariáš. Hostouni stačilo vždycky jen čtvrt hodiny, aby hodně kvalitního protivníka potrestala.

"Zápas měl výborné nasazení i kvalitu. Kluci chtěli tažení turnajem dotáhnout a povedlo se," těšilo manažera Hostouně Miroslava Vlčka.

Nicméně fanoušci, kteří by Hostouň chtěli vidět v prvním mistrovském utkání nové sezony I. A třídy, musí v neděli vyrazit opět do Prahy. Utkání I. A třídy s Novým Knínem se odehraje právě na hřišti ve Vokovicích, a to kvůli ušetření hostouňského hřiště.

Začátek je už ve 14 hodin.

Turnaj dohrával ještě další tým z Kladenska - Doksy. Ty čekal odložený duel s Hvozdnicí hrající o soutěž výš (I. A třídu) a šlo hlavně o přípravu. Doksy sice v poločase prohrávaly 0:2, ale po obrátce soka jasně přejely a otočily na 3:2. Dvakrát míč do brány šoupl Junek a jednou Šoffer. 

A trenér Martin Škvára byl moc spokojen. "Na turnaji jsem kluky dost kritizoval, ale co předvedli teď, to bylo fakt dobré. Kdyby takhle hráli, vůbec bych nemusel zvyšovat hlas. Už první poločas se povedl a vůbec jsem nenadával,. byť jsme smolně prohrávali. Po obrátce jsme dali tři góly, nastřelili dvě tyčky a ještě byli dvakrát sami před gólmanem," těšilo Škváru. 

Zajímavostí byl start Davida Hlavy v celku Hvozdnice, kam se vrací po podzimu v Hostouni. I on hru Doks podle Škváry pochválil. 

Hostouň – Jíloviště 2:0 (1:0). Branky: 16. Falout, 59. Zachariáš. 

Doksy - Hvozdnice 3:2 (0:2). Branky Doks: Junek 2, Šoffer.