PROMARNĚNÁ PENTLE

Vranští hráli v Zavidově, kde z pohledu počtu šancí viděli diváci atraktivní utkání, jež skončilo výhrou domácího celku poměrem 4:3. „Mohlo to být klidně 7:7," prohlásil se smíchem autor jediné branky první půle Josef Fujdiar mladší. „A to jsem ještě neproměnil dvě tutovky," přiznal.

Hned po obrátce domácí mužstvo po rohu vyrovnalo a pak dokonce třikrát bylo o gól vpředu. Vranští však dokázali dvakrát vyrovnat. Jednou to bylo z pokutového kopu, který proměnil Kaválek. Ten měl na noze i rozstřel. V nastaveném čase však pohrdl druhou penaltou, již mu gólman Kraus chytil!

„Kopl ji do stejného místa, na první ale brankář nedosáhl," prozradil Fujdiar s tím, že Zavidov si většinu branek připravil z pravé strany. „Řekl bych ale, že remíza by utkání slušela víc," mínil vranský krajní záložník.

Vesnický fotbal v přímém TV přenosu! Doksy přivítaly Unhošť.
Doksy smutek přejde, svátek fotbalu se jim povedl. Slavila však Unhošť

ČEKÁNÍ POKRAČUJE

Rekordní jarní návštěva 120 diváků viděla další porážku Jedomělic, které mají na jaře hubený dvoubodový zisk. Tentokrát byly nad jejich síly Černolice, které na jejich trávníku vyhrály 2:0.

„Nyní nám stojí v cestě Hostomice a následně doma Jesenice. Jednoznačně zlomová střetnutí!" řekl hrající trenér Robert Nedvěd.

Defenziva domácích fungovala v první půli obstojně, a přestože příliš nebezpeční dopředu nebyli, dokázali se herně vyrovnat vyspělejšímu soupeři.

Po obrátce byli hostitelé odvážnější, zaplatili však za nepozornost při rychle zahrané standardce, po které kopali hosté penaltu, již se štěstím proměnili.

Jedomělice pak marně dobývaly černolickou svatyni, až to byl opět soupeř, kdo z přímého kopu určil konečný výsledek. Před koncem střetnutí ještě Charvátovu střelu zastavilo břevno.

„Jak typické pro náš projev posledních týdnů. Když už se dokážeme dostat do vápna či do šance – nemáme potřebné štěstí," posteskl si Nedvěd.

Nové Strašecí (v červeném) - Lhota 1:0.
Na Zbuzany ani zdaleka nenavázali