Pořadatele moc nepotěšilo, že jejich celek skončil jako obhájce prvenství až třetí, byli ale rádi, že nebylo tak nesnesitelné vedro jako loni a že se dohrálo, bouře v letech 2011 a 12 to nedovolily. Vítězem se stala Dobrovíz.

Ve finále přehrála Červený Újezd jasně 5:2 a její mladý nadějný celek dominoval od začátku. Jen tu hořce litují pádu Tuchoměřic do okresního přeboru Prahy-západ, kvůli tomu spadli do třetí třídy.

Druhý Červeňák měl radost, že v sobotu porazil Doksy B 5:4, byť mu v závěru pomohly dva laciné góly do sítě absolutně nezkušeného, patnáctiletého brankáře.

Dokeským nemohl píchnout nikdo z áčka, protože hrálo ve stejném čase s Řepkovou Hvozdnicí. „A dost diváků kvůli tomu odjelo, Řepka lákal. Kromě tohoto duelu jsme měli ale zase výbornou diváckou účast," pochvaloval si přítočenský předseda klubu Jaroslav Hráský.

Jeho tým obsadil třetí pozici. V sobotu nechytil s Dobrovízí začátek a možná i kvůli nepříjemnému zranění Jíchy (s vymknutým kotníkem musel do nemocnice) prohrával už 1:3. Zieber pak z penalty snížil, ale vyrovnat se přes řadu šancí nepovedlo.

Přítočno si ale totálně zlepšilo apetit v nedělním mači o třetí místo. Doksy už si přivezly některé borce áčka, ale zapomínaly na obranu.

Do poločasu dostaly neuvěřitelných sedm gólů (!), pak se sice zlepšily, ale skvěle hrající Přítočno zvítězilo 8:3.
„Náš tým si chtěl napravit reputaci a diváci se nestačili divit, jaký brankostroj kluci předvedli. leckdo nestíhal góly ani počítat," usmíval se Jaroslav Hráský.

Byl rád, že se stihl i závěrečný ceremoniál, byť se blížila opět bouřka. „Později už sice pršelo, ale do zastřešeného bufetu na hřišti nikoliv," dodal.

Výsledky: Doksy – Červený Újezd 4:5 (1:1), Velké Přítočno – Dobrovíz 2:3 (0:2). O třetí místo: Velké Přítočno – Doksy 8:3 (7:2). Finále: Dobrovíz – Červený Újezd 5:2 (3:0).

Celkové pořadí: 1. Dobrovíz, 2. Červený Újezd, 3. Velké Přítočno, 4. Doksy.