Domácí tam vyrovnali v závěru na 2:2, ale Martin Fitko je po chvíli zmrazil neskutečnou bombou z třiceti metrů do šibenice.

Tuchlovická změna oproti minulým sezonám: tým zvládá i duely, které se pro něj nevyvíjejí dobře. „Možná, ale tenhle se zkraje vyvíjel ideálně. Vedli jsme 2:0 a mohlo to být klidně i víc," konstatoval asistent kouče Miroslav Supáček.

Tuchlovice poslal do vedení pravačkou Wittmayer, ačkoliv jindy zásadně volí levačku. Po chvíli v sólu uspěl Hadrika. „To byl ještě Zavidov rozklepaný, roztahoval hru a my toho využívali díky kolmicím Fitka. Další šance jsme ale nedali," posteskl si Supáček.

Nelíbila se mu ani tvrdost hráčů Zavidova, stejně jako kanonýrovi Kudelovi, jehož na Rakovnicku dobře znají a věnovali mu velkou péči. „Nejen jemu dávali zabrat. Nebál bych se to nazvat zavidovským masokombinátem. Zemitej fotbal, od podlahy," pousmál se Supáček.

Druhá půlka odstartovala tuchlovickou chybou na půlce, kde Kudelovu přihrávku vystihl Korčák a vracející se Kudela ho ve vápně strčil. Penalta! Z ní Štiler snížil a Zavidov přestal být ustrašený. Jeho hráčů bylo plné hřiště, fantastický Kukla ho podržel při tutovce Hejduka a v závěru dostal Tuchlovice jejich největší zbraní. Po dlouhém autu propasíroval do sítě míč Vanický.

Strhla se solidní potyčka, ale emoce zchladly a vzápětí hosté vystřihli dokonalý kontraúder díky zmíněné Fitkově úžasné ráně – 2:3. „Nesmírně těžký zápas, ale máme tři body. Jsou hodně cenné a důležité," nezakrýval Miroslav Supáček.