VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Rác pro jaro skončil

Kladno – Šest týdnů natvrdo, což znamená konec sezony, dostal od okresní fotbalové disciplinárky Radek Rác ze Pcher

10.5.2012 3
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Martin Dostál

Na druhou stranu švermovský David Nedvěd vyvázl pouze s důtkou.

Za neoprávněný start hráče byl potrestaný kapitán mužstva Neuměřic zákazem výkonu funkce do 30. června 2012. Vedoucí mužstva František Růně zaplatí pokutu ve výši 1000 korun. Týmu budou po skončení sezony odečteny tři body.

Disciplinárka ale upustila od potrestání Knovíze za to, že nedohrála utkání v Jedomělicích.

Dorostenec Zvoleněvsi Daniel Čonka si za neoprávněný start nezahraje tři měsíce.

Autor: Jiří Nagy

10.5.2012 VSTUP DO DISKUSE 3
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení