Hvozdnický trenér Zbyněk Busta by měl přivézt i své hvězdy, exsparťanského Tomáše Řepku a Dalibora Slezáka. „A samozřejmě Davida Hlavu, s nímž jsem mluvil a účast nejlepších hráčů Hvozdnice potvrdil," řekl kouč Doks Martin Škvára.

Ten se bude muset na podzim obejít bez opět zraněného Marka Maříka (záda), ale tým omlazuje bývalými mladíky z SK Kladno, které vedl jako kouč v dětském věku. V zimě přišel takhle na Doksy Koška, nyní se dotahují příchody původem Jihoafričana Ferreiry a také sedmnáctiletého Škvárova syna Jakuba.

Martin Škvára ale odmítá, že by tahal nadějné mladíky z SK do vesnického fotbalu. "Takhle to není. Koška chtěl s fotbalem skončit úplně a já ho přemluvil, aby se mu věnoval alespoň u nás. Ferreira tři roky nekopal kvůli zdravotní indispozici. Teď mu lékaři fotbal zase povolili, ale maximálně třikrát týdně. Uvidíme, jak to bude u nás snášet," říká Škvára. 

Svého syna Jakuba také prý nepřemlouval. "Chtěl na SK z nějakých důvodů skončit a pokud by ho nepustili, skončil by s fotbalem. Tohle je pro něj zajímavější řešení. A jestli není v sedmnácti moc mladý? Uvidíme, každopádně jsme mu vyřídili hostování do novostrašeckého dorostu, který postoupil do kraje, takže by herně vytížen být měl," dodal Martin Škvára.