„Byl to takový ostřejší přátelák, kdybych to tak řekl. Mohli jsme dát víc gólů, vítězstvím jsme se ale rozloučili, takže nám to vyšlo podle představ," uvedl střelec gólu na 2:0 Michal Zachariáš a se smíchem dodal, že rozlučka se sezonou bude náročná.

Skóre otevřel Tomáš Marek, jenž se na jaře nebývale rozstřílel – trefil se už potřetí. Deset minut před koncem zakončil hostouňskou střeleckou sezonu Tomáš Rouček, pro kterého to byl poslední zápas v zelenobílém dresu. Po faulu na něj se sám postavil k exekuci pokutového kopu, přičemž brankáře poslal na druhou stranu.

„Určený jsem nebyl, myslím ale, že kluci mně ji nechali kopat úmyslně, protože věděli, že se loučím," usmál se šestadvacetiletý rychlík a dodal: „Táta byl spokojený, že viděl poslední gól a byl rád, že jsem to tady pěkně ukončil," řekl s tím, že oba týmy odehrály zápas v klidu bez emocí.

Novým působištěm Roučka je špičkový celek okresního přeboru SK Družec. „Bude to pro mě lepší, Nebudu chodit trénovat čtyřikrát v týdnu a tím si zpříjemním osobní život. To je hlavní věc, kterou jsem chtěl. Těším se na to," uvedl odchovanec Kladna a přiznal, se mu z Hostouně neodchází lehce.

Aby také ano, když tam strávil čtyři pěkné sezony a dokráčel s ní až do čtvrté nejvyššé soutěže