"Bylo to pěkné utkání, soupeř má dobrý mančaft," uvedl šéf tuchlovického klubu Josef Bešta, jenž má z dobrých letních výsledků rozporuplné pocity.

"V přípravě by se tak dařit nemělo," povzdechl si bývalý stoper před sobotní premiérou, kterou odehrají před svými diváky proti Hvozdnici.

Pro pohodu v týmu je dobrý vstup do soutěže důležitý, což Tuchlovičtí pocítili loni. Po jaru, kdy soutěž horkotěžko udrželi, přišel famózní vstup do nové sezony v podobě pěti bodů z hřišť silných celků - Poříčí a dnes divizních Zbuzanů.

Beštu nejvíc mrzí, že jen individuálně s různých důvodů připravovali Brož, Kedroň a Nejedlý. "Přeji si, aby se brzy vrátí do mužstva. Jejich zkušenosti budeme potřebovat," řekl a dodal, že bez nich budou mít velmi mladý tým.

Novici v mužstvu jsou Podraný ze Lhoty, Chaloupka z Vraného a vytáhlý stoper dorostu Kladna Tirol. "Čas ukáže, jak rychle se dokáže na dospělý fotbal adaptovat," podotkl tuchlovický šéf s tím, že pokud by naskočili tři zmínění borci, měli by v kádru velkou konkurenci.

"Soutěž je náročná a dlouhá, nechceme to lepit," řekl s přáním, aby se jim kvůli fanouškům víc dařilo doma.