Zichovec vsadil v Žižicích na dorostence. Po spolupráci mladíků Tygla a Rubeše vyrovnal a druhý jmenovaný pak svým druhým gólem upravil na 3:1. Domácí ještě snížili, body ale brali za nejlepší jarní výkon hosté.

Zápas mezi Zlonicemi a Pozdní měl grády. Hosté sice dvakrát vedli, odvezli si ale jen dva body, poněvadž hlavně v první půli pohrdali šancemi. Za domácí skórovali Samkové, nevlastní bráškové velvarského špílmachra Marka Muchy.

Ilustrační foto
V derby pálili jak u Verdunu

Už třetí Vraný šlape jako švýcarské hodinky. V Uhách ale nebylo o moc lepší. Na 3:2 odskočilo z desítky, pak si dali domácí vlastence a ve finále se nedomluvil brankář s obráncem. Navíc se poraženým zranil Jarda Novák.

Šest gólů, dvanáct žlutých, červená, dva pokutové kopy, devět sérií rozstřelu a rekordních čtrnáct stovek ze vstupného. To bylo derby v Blevicích, kde pět minut před koncem vyrovnal domácí Měkota z desítky. Rozstřel vyzněl pro Koleč, která za stavu 2:0 nedala penaltu.

Životní kousek se povedl neuměřickému Mírovi Jarošovi. Za prvních dvanáct minut popravil čistým hattrickem Otvovice a nakonec jejich síť rozvlnil sedmkrát! „Kdyby kopl do drnu, tak z toho byl gól," usmíval se sekretář domácích Antonín Kunert.

Slatina poprvé v sezoně udržela čisté konto, stačilo jí to pouze na bod, v rozstřelu byly lepší Tuřany.

Doberský Neuberger (vpravo) pojistil náskok Čechie proti Městečku
Neuberger pomohl Hřebči a Libušínu