Až na čtvrtý pokus bodovali Jedoměličtí. V souboji s kombinovaným Radotínem (střídá se s Aritmou) sice v úvodu dvakrát prohrávali, pak ale stav otočili a divoké utkání nakonec vyhráli 8:4 (3:2)!

„Proč jsme nedrželi basu? Jsme rádi, že jsme se konečně dotrápili k výhře," usmíval se předseda klubu Josef Nedvěd a vyzdvihl střeleckou potenci Kriváka, jenž dal šest branek! Jednu přidal pěkně z trestňáku Mrština a prosadil se i Petržílka. „V líbivém utkání jsme mohli vstřelit ještě víc gólů," podotkl Nedvěd, jehož syn Robert u poloviny branek asistoval.

V okleštěné sestavě hrající Doksy podlehly po podzimu třetímu celku tabulky Pražského přeboru Zbraslavi 1:7 (0:2). „Oslabení není výmluva. Hráli jsme špatně, soupeř byl lepší a v koncovce byl hodně efektivní. Takřka se v ní nemýlil," řekl trenér poražených Martin Škvára a litoval hrubých individuálních chyb zkušených hráčů.

Jeho svěřenci se prosadili až za stavu 0:7, kdy vstřelil čestný úspěch Vincenc. Po předešlých dobrých výkonech tak Dokesští spolkli hořkou pilulku. „Na jednu stranu jsem rád, aspoň si kluci sednou na zadek. Už byli hlavami moc nahoře," dodal Škvára.

Ještě hůře dopadla Velká Dobrá, nesmírně silným Zbuzanům – suverénnímu lídru I. A třídy, podlehla 1:10 (0:5).

„Bylo nás dost, jen soupeř byl nějak moc dobrý," pousmál se doberský kouč Petr Fíman. „Byl nad naše síly. To je mančaft, který je někde jinde," dodal. Nejlepším úsekem poražených byl začátek druhého poločasu, kdy skórovali Hovorka a Porazil. První jmenovaný ještě nastřelil břevno. Pak už pálil ostrými pouze soupeř.

V sobotu hrají Doksy s Bráníkem a v derby na sebe narazí Velká Dobrá a Jedomělice.