NOVÁ VES – SEDLČANY 4:1 (1:1)
V souboji dvou týmů z krajského přeboru se do vedení dostaly Sedlčany, ale domácí do pauzy srovnali a po změně stran třemi zásahy strhli vítězství na svou stranu.

HŘEBEČ – TN. RAKOVNÍK 2:3 (1:2)
Poražení dojeli na horší produktivitu. Platilo to zejména ve druhé půli, kdy hosté minimálně ohrožovali jejich svatyni, nádherný vítězný gól však dokázali Rakovničtí vstřelit. Na druhou stranu domácí potřetí vyrovnat neuměli.

SLANÝ – LUŽEC 8:0 (4:0)
Mladí Slaňáci připravili hostům vydatný příděl, na němž se třemi góly podílel Stibor. Stovku diváků potěšily nejen góly, ale také krušovický pivovar, jenž čepoval pivo gratis.

JENEČ – HOSTOUŇ 1:3 (1:2)
Na očekávané derby coby kamenem dohodil vzdálených obcí se přišlo podívat na 150 diváků, kteří viděli nadšeně bojující domácí, kteří však na svého soka nestačili. Ten vedl už 2:0 a postup pak jistil favoritovi osm minut před koncem po akci do otevřené obrany Slanina. 

SK RAKOVNÍK – KRUŠOVICE II. 3:4 (2:2)
Vyrovnané utkání, ve kterém se ukázalo, kdo má zkušenější tým. Domácí sice běhali, ale nevyzrálostí se připravili o postup. Krušovice sice mají tým složený z celého kraje, přesto v něm byli individuality jako třeba Václav Prošek ze Slavie.

Osmifinále, sobota: 15. 30 Semice – Dobrovice, Radim – Úvaly, 18.00 Brandýs – Klecany,  Jílové – Louňovice. Neděle: 15.30 Loděnice – Jíloviště, Tn. Rakovník – Slaný, 18.00 Dobříš – N. Ves, Hostouň – Krušovice II.