Doksy mančaft trošku lepily, duel s Řepy ale zvládly s přehledem poměrem 4:0, a to i bez čtyř hráčů základu a možnosti střídat.

Soupeř hrál vyrovnanou partii jen první čtvrthodinku a časem na něm bylo vidět, že zřejmě nemá mnoho natrénováno. Půli ale prohrál pouze 0:1.

Ve druhé se vítězové i bez na horách se rekreujícího trenéraŠkváry prosadili ještě třikrát (Vl. Mařík 2, Fišer, Větrovec.

Čisté konto udržel Kieryk. Nejlepším mužem na hřišti byl ve druhé půli vedoucí dokeského týmu Josef Pavlíček, jenž si musel vzít do ruky praporek. Tak alespoň svůj výkon sám se smíchem ohodnotil.

V duelu s pěkně hrajícími Lety otevřel Slovan skóre, do opačné svatyně než bylo třeba se ale trefil Kulhánek. „Mám si prý toho vlastence nahlásit,“ smál se stoper kladenského týmu.

Vlastní branka ho mrzet nemusela, poněvadž ještě do přestávky to bylo 2:1. Po obrátce pak soupeř po zásluze strhl výhru na svoji stranu. „Byli lepší,“ uznal Kulhánek.

V posledním kole čekají Slovan Řepy, a když vyhraje, bude první, poněvadž porazil Doksy i Tuchoměřice. Doksům se postaví Tuchoměřice.

Švermovští měli zápas s dorostem Zličína výtečně rozehraný. Vedli už 4:1, přesto dovolili udělat z utkání drama. Mladíci dvacet minut před koncem snížili svoji ztrátu na jediný gól, víc jim ale Baník nedovolil. K výhře ho dovedly branky Růžičky, Mencla z PK, Hanzlíka a Kopty. Turnaj zakončí zápasem s Roztoky.