Při loňském finiši brankář Velvar Michal Majtaník těsně porazil záložníka Zlonic Tomáše Vimra, a zajímavě se soutěž vyvíjí i letos. Dokonce se zdá, že je o ni ještě větší zájem a do redakce už dorazily první dvě stovky kuponů.

Ty si můžete zajistit v každý den v tištěném vydání Kladenského deníku. 

Jak už napovídá název Fotbalista okresu 2013, hledáme nejlepšího hráče za celý rok, rozdávajícího radost v okresních klubech napříč všemi soutěžemi dospělých, tedy od divize po čtvrtou třídu.

Budeme samozřejmě moc rádi, pokud se i vy, naši čtenáři z řad hráčů, trenérů a fanoušků, zapojíte už do samotného výběru nominovaných.

Ostré hlasování potrvá až do poloviny března, kdy se rozjede druhá část českých a první část krajských soutěží. Přesná uzávěrka je středa 12. března. 

Každý může zaslat (nebo přinést osobně do redakce) neomezené množství vyplněných originálních kuponů. Poté všechny hlasy sečteme a přineseme celkové pořadí.

Hráči, který se bude těšit největší čtenářské přízni, pak s výkopem jarních mistrovských soutěží v našem okrese předáme cenu, která mu bude úspěch navždy připomínat, a to včetně exkluzivního rozhovoru otištěného na stránkách Kladenského deníku.

Nominace hráčů: 

Ondřej Burant (Hostouň)

Lukáš Čičmanec (Vinařice)

Miroslav Douša (Klobuky)

Radek Duda (Dubí)

Josef Galbavý (Vraný)

Štěpán Hanzlík (SK Kladno) 

Vojtěch Kubányi (Tuchlovice)

Michal Majtaník (Velvary)

Robert Nedvěd (Jedomělice)

Michal Pergl (Družec)

Josef Poucha (Kročehlavy)

Radek Rác (Slovan Kladno)

Libor Rychlý (Lhota)

Roman Steckovič (Doksy)

Tomáš Vimr (Zlonice)

Josef Zlata (Novo Kladno)