Kladenští ale měli kliku a mohou hovořit o šťastné výhře. Ta se víc cení, když přijde v době, kdy se mužstvu moc nedaří.

Jedním z borců, kteří v posledních zápasech zaostávají za očekáváním, je Marek Tóth. „Byl jsem rád, že jsme s Libiší ubojovali tři body, kdybychom nevyhráli, bylo by to špatné," prohlásil s tím, na týmu leží deka, byť poctivě trénuje a možná kvalitněji než týmy vyšších soutěží.

„Jak říká trenér, je to v našich hlavách. Vidím to na sobě. V přípravě a na začátku sezony to bylo výborné a teď jsou moje výkony tragické. Když můžu vystřelit, hledám jiné řešení. Ani nemám sílu běhat," poznamenal hráč, jenž má být jedním z tahounů mužstva, které ne vždy působí na hřišti jako tým.

„Také mi to tak přijde. Máme super partu a na hřišti přitom na hřišti to vypadá, že spolu nemluvíme. Musíme máknout jeden za druhého. Pořád si myslím, že máme šanci hrát nahoře," řekl Tóth a dodal, že se Souší by to mohlo být dobré, poněvadž bude fotbalová.

„Musíme hlavně hrát svoji hru, nekoukat na soupeře a pěknou hrou si udobřit fanoušky," dodal s přáním, aby se do výkonů vrátilo nadšení ze začátku sezony, které nějak vyšumělo. Na trénincích tam je.

Tahákem pro diváky by mohl být start zkušeného stopera Petra Johany, jenž se nevešel do kádru Mostu. Trenér Souše Pavel Koutenský před sezonou řekl, že pro divizi to bude velká persona a pro jeho tým velký přínos.

Kouč Kladna Ivan Pihávek se bude muset obejít bez potrestaného Skořepy a také dalšího krajního záložníka Kolmistra, jenž má pracovní povinnosti.