Drsek vstřelil dvě branky, na jednu přihrál a vidět i byl ještě mnohokrát. Tuchlovičtí ho nebyli schopni pohlídat. Dvacet minut to tak ale nevypadalo.

Domácí dokonce měli první velkou možnost. Jenže Jalaghonia po Fitkově vysunutí orazítkoval jen břevno. Ve 23. minutě už poprvé udeřilo na druhé straně. Macela poslal míč za obranu na Drska, který byl sice dost v úhlu, ale trefil odkrytou bránu dokonale – 0:1. Za šest minut měl ruce nad hlavou znovu, tentokrát hlavičkoval po rohu a Zelenka zase neměl nárok.

Když Peroutka do přestávky odmítl snížení, domácí akcie klesaly stále níž. Hned po přestávce opět Drsek hlavičkoval jen doprostřed brány, na druhé straně Fitkův TK  zlikvidoval brankář Rozum.

To byla poslední tuchlovická možnost, jak se zápasem něco udělat, v rozmezí 57. a 59. minuty totiž Černolice definitivně rozhodly. Nejprve Drsek nabil Macelovi a pak zvýšil na 0:4 na malém vápně volný  Franěk.

Domácí totálně odpadli a mohli si odnést hrubší debakl. Drsek si dělal doslova co chtěl, trefil tyčku, břevno, v další šanci Zelenku. Ten si jako jediný zasloužil pochvalu a gól už nepustil.

Rozhovor s Pavlem Drskem a celé tři strany okresního sportu čtěte v úterním vydání Kladenského deníku (23.10.)

Fotogalerii najdete na nových internetových stránkách TJ Tuchlovice ZDE