Dnes tedy dorazí do Lhoty hvězdy. Program začne už ve 14 hodin a je určen hlavně dětem, které slaví celosvětově svůj den. A děti určitě budou zvědavé i na exhibici Petra Čecha a dalších hvězd jako Petr Jiráček, Marek Suchý, Michal Kadlec či hokejistů Tomáše Hertla a Milana Gulaše. Začne se v 16 hodin.

„Hlavní bodem programu je zápas Lhoty, za kterou na jeden poločas nastoupí Petr Čech, týmu hvězd. Součástí programu ale budou i dovednostní soutěže, třeba střelba na břevno nebo fotbalový golf – tedy střelba přesně na brankovou čáru," říká lhotecký patriot a hlavní organizátor akce Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, která hvězdy zastupuje.

Nedělní duel Lhoty s Vraným slibuje pořádné drama. Domácím sice v tabulce už o moc nejde, ale bezesporu budou hrát naplno. Doma už na jaře porazily jasně i jiné elitní celky I. A třídy jako Černolice, Dobříš nebo Všenory. Prvním dvěma mužstvům dokonce nasázeli pět banánů. „Těšíme se moc," usmívá se sekretář Jiří Adam.

Vraný pojede do Lhoty s pokorou, vždy právě tenhle tým naposledy Sokol porazil. Série neporazitelnost Vraňáků tak trvá už 14 utkání!

„Víme to, ale dostali jsme se na čelo a už nemá cenu nic zastírat, jdeme do toho," vytahuje kouč Vraného Jiří Pazdera slovo chlapa. Proti němu hovoří bilance, Vraný totiž nikdy ve Lhotě nevyhrálo. „Zkusíme to zlomit, ale dobře znám kvality soupeře. Za Lhotu mě mrzí jedině počasí, protože vím o jejich sobotní slávě a co energie do toho určitě vložili. Snad se to umoudří a exhibice bude pěkná," dodal Jiří Pazdera.

Na druhou stranu ani největší vranský sok v boji o čelo – Dobříš, nemůže být klidný, ve Všenorech ho čeká tvrdá robota.

Zezadu ještě může útočit Hostouň, ale hraje také těžký duel na půdě Cerhovic, které se perou o záchranu a doma jsou mnohem lepší než venku. Navíc Hostouň na Berounsku nedávno nečekaně padla, když podlehla Loděnicím.