Hřebeč přitom odehrála další dobré utkání, avšak spálila doslova nemožné a podlehla 2:3. „Kdo neviděl, neuvěří," kroutil hlavou  manažer Štěpán Sádecký. Třeba Čáp spálil čtyři sóla, stejně si vedli i Machuta s Čížkem. Hřebeč tohle zopakovala doma po několikáté. A další pech – po roce hrál uzdravený stoper Janík, ale odpadl zase Štach – má příušnice. „Už se tomu jen hořce směju," dodal Sádecký.

Zápas se zlomil v úvodu druhé části, kdy byl vyloučen Urban (46.) a hosté brzy uskočili na 1:2. Když pak Hřebeč nedala čtyři obrovské šance a Hlava na druhé straně proměnil penaltu, mohl Jánoš v závěru z trestňáku jen snížit. 


A Dobrá? Její výkon v Hradištku označil kouč Vlastimil Hrubý jako trapný. Od domácích dostala čtyři góly, ve druhé části navíc přežila mraky šancí včetně penalty. „Bohužel, tým hraje proti silným soupeřům slušně, ale slabší ho v pohodě přehrávají. Jak vyjedeme v Dobré na dálnici, tak je zle. A to  se opakuje už druhou sezonu," uznal Hrubý, jehož tým se ale pořád zachránit může.

„Jedině urvat všech dvanáct bodů a ještě potřebujeme pomoc soupeřů. Moc nadějně to nevidím," hlesl.

Více fotbalového zpravodajství a zajímavostí čtěte v úterním Kladenském deníku (22.5.)