Na první jarní výhru čeká novokladenský podzimní premiant. Ve šlágru kola proti Smečnu mu ji sebral dvě minuty před koncem šestnáctiletý Bažo. Domácí hráli ve žlutém, včetně gólmana, a nikom to nevadilo!

Derby na Slovanu sedlo domácímu Rácovi, jenž se po zranění vrací do formy. Do sítě Slavoje nastřílel čtyři góly, přičemž se mu v druhé půli povedl čistý hattrick.

Tuchlovice (v červeném) - Semice.
Tuchlovice i Slaný padly

Buštěhrad měl na Dobré skvělý nástup a vedl už 3:0, nakonec byl ale rád, že tři body uhájil. Vítěznou trefu si opět připsal, Radko.

Lhota si zásadně vylepšila skóre, které už má plusové. V jejím pěkném areálu se nemohlo líbit borcům Knovíze, kteří s devíti góly určitě nepočítali. Sami vstřelili čestný úspěch až minutu před koncem. Nepomohlo jim ani pětinásobné střídání.

Při trestu brankáře Eclera se po letech postavil mezi tři tyče Sparty Martin Půček (Kralupy) a hned ho to přišlo draho. Za výhru a čisté konto slíbil spoluhráčům po tisícovce, což se v utkání s Hřebčí, jež rozhodl deset minut před koncem Šifta, také stalo. Navíc byl kapitán.

Souboj dvou nejhorších celků soutěže vyzněl jednoznačně pro Dřetovice. Na šesti gólech v síti Pcher se nejvíc podílel Hrubý, jenž se trefil čtyřikrát!

Fotbal. Ilustrační snímek.
Ven jen na výlet? Jedo prý mají moc demokracie