I proto opět v letní přestávce nabízíme vám, čtenářům Kladenského deníku další zajímavou anketu. A ne pouze jednu – rovnou dvě.

Pojďte s námi zvolit největší Fotbalový talent okresu, ale nejen fotbalový.

Ozvali se i zástupci méně masových sportů, pro které je určena anketa druhá – Sportovní talent okresu.

Anketa, která vypukla v polovině června, nejenže zpestří sportovní léto v okrese, ale může pomoci i zmapovat ty nejnadanější borečky, kteří po zdejších sportovištích běhají, skáčou, nebo třeba plavou.

A když vidíte aktuální situaci některých dospělých profesionálních týmů – může taková mapa nadějných kluků a dívek být ku prospěchu.

Báječné kluky a holky můžete každý den odpoledne vidět na všech možných sportovištích v okresu. V Kladně hlavně v okolí Sletiště, fotbalového a zimního stadionu, kurtů, aquaparku nebo obou hal Bios a Centrum. Ve Slaném zase nejvíc u zimáku, nového atletického oválu nebo také fotbalového hřiště. Ale sportuje se pochopitelně i v jiných místech našeho okresu. 

Soutěžit se bude až do pátku 15. srpna. Tak, abychom nejlepší mohli pěknou plaketou ocenit těsně před koncem prázdnin. Pravidla jsou jednoduchá.

Vyplňte soutěžní kupon (jméno hráče či hráčky a také jejich aktuální klub a věk), který najdete každý den v tištěném vydání Kladenského deníku.

Zařazeni budou pouze ti, kdož v letošním kalendářním roce nepřesáhnou věkovou hranici osmnácti let.

Další podmínkou je, aby účastník soutěže hrál za klub v okresu Kladno, nebo odtud alespoň pocházel.

Kupon bude vycházet do 15. srpna každý den v tištěném vydání Kladenského deníku.

Vyplněný kupon zašlete na adresu redakce Kladenského deníku (Váňova 3180, Kladno) nebo ho přineste přímo do redakce.

Pokud nashromáždíte kuponů více najednou, můžete je poslat v dopisní obálce nebo opět doručit přímo do redakce. Není nutné posílat každý zvlášť!

Vyřazeny budou všechny nevyplněné kupony i kupony zkopírované.

Aktuální pořadí obou anket budeme přinášet na našich internetových stránkách (www.kladensky.denik.cz).

Teď už si nezbývá přát nic jiného než aby jste se u nové ankety v létě roku 2014 dobře bavili a hlasovali pro ty nejlepší, nejšikovnější nebo třeba jen vám nejmilejší mladé sportovce.