Hostouňáci slibovali, že jedou do Štětí vyhrát a nemlátili prázdnou slámu. Od začátku zápasu byli lepší, měli šance, ale hlavně Veverkovi se v zakončení nedařilo. Jenže nakonec to byl právě Veverka, který v 16. minutě skóroval a hosté vedli.

Následně domácí Stejskal nakopl po odpískání Hanuščíka a Motlík se jal mladšího spoluhráče mstít. Rozhodčí mu dal červenou, domácímu borci ovšem také, a tak se pokračovalo v deseti. To Středočechy rozhodilo a v poslední minutě první půle po rohu inkasovali, vysoký Motlík v té chvíli ve vápně scházel.

Jenže ve druhém dějství nakonec cennou a zaslouženou výhru stejně uhájili. Pár šancí opět nedali, ale pak vypálil Veverka do břevna a dorážku zvládl pohodlně Krndžija.

V závěru měli domácí šanci srovnat, jejich střelu do odkryté brány ale obránci vykopli a Hostouň slavila. „Jsem spokojený s výkonem i výsledkem. Kluci hráli dobře, bohužel se nedařilo v koncovce Veverkovi, který šel snad pětkrát sám na bránu. Ale vyhrálo se a to je rozhodující," smál se spokojený předseda Sokola Hostouň Jiří Hondl.

Štětí – Hostouň 1:2 (1:1). Branky: 46. Ransdorf - 16. Veverka, 56. Krndžija. ČK: 25. Stejskal – Motlík.

Hostouň: Pettík – Hanuščík, Motlík, Boruta, Tvrzník – Krndžija, L. Krupička (70. Bystřický), Čurda (59. Vlasatý), Marek, Novák (8. Trnka) – Veverka (88. Zachariáš).