Tři body si ze zimního stadionu ve Slaném odvezl vítěz základní části loňského ročníku II. ligy Západ –  Klášterec nad Ohří. Severočeši vyhráli 3:2.

Už po sobotní výhře na Kobře upozorňoval řisutský asistent Michal Mádl, že Klášterec, ač se pohybuje ve středu tabulky, má kvalitní tým, jemuž  se ale kvůli dlouhodobému zranění Polanského rozpadla nejúdernější řada.

„Pokud s nimi nebudeme kvalitně bruslit,tak budeme mít problémy," varoval Mádl.

A také je Buldoci měli, začali totiž vlažně a po dvou chybách pustili soupeře do dvoubrankového vedení. Postupem času se zlepšovali, dokázali díky prvnímu útoku, konkrétně Scherzlovi a Kosovi v přesilovce,  vyrovnat, na třetí gól z poslední části však už nenašli odpověď.

Navíc ještě přežili trestné střílení. „Kluci dřeli, na výhru ale nedosáhli, protože jsme neproměňovali šance," uvedl Mádl, jehož tým se musel obejít bez zraněného kapitána Kašáka.

Podobný názor měl autor vyrovnávací branky Matěj Kos.  „Celý zápas jsme byli lepší a ve třetí části  jsme do soupeře bušili jako hluchý do vrat. Pomalu jsme je nepustili ze třetiny," řekl centr první řady a poznamenal, že včerejší Klášterec byl podle jeho soudu nejhorším Kláštercem, se kterým v posledních letech hráli.