Na domácí soupisce nebude scházet legenda hokeje Slánska Pavel Hegenbart, který se v jedenačtyřiceti letech vrátil do ligové soutěže, kterou nehrál šest roků!

„Už to není jednoduché, vždyť druhý nejstarší v týmu je o dvanáct mladší. V Řisutech jsem ale rád. Jelikož jsem soutěživý typ, je to pro mne nová výzva a nový impuls," uvedl útočník, jenž začal v dresu Buldoků kroutit šestou sezonu.

„Jsem rád, že ještě stačím, je to však hodně náročné," prohlásil borec, který se vrátil z pohledu kádru do úplně nového prostředí.
Jeho úkolem by mělo být i tmelení kabiny.

„S nějakou rolí jsem přišel, na tmelení tam ale je Matěj Kos, já jsem spíš burcovač. Zvýšit hlas mi nedělá problém. Nechci prohrávat," usmíval se autor dvou gólů s vírou, že je týmu přínosem. „Pokud to tak nebude, tak nemá smysl, abych zůstával," dodal.

Před dnešním soubojem s jabloneckými Vlky připomněl, že bez bodů odjeli z ledu pouze s výbornými týmy Vrchlabí a Kobry. „Chceme se s nimi prát o první příčky a odskočit od středu tabulky, abychom byli zase o trošku klidnější," řekl s tím, že vedoucí řisutského týmu Antonín Švenkrt tvrdí, že v každém utkání hrají o šest bodů.

Mimo hru je z kádru třetího celku pořadí pouze útočník Šimon Náprstek, jenž má pochroumané rameno.

„Jinak bychom měli být kompletní," řekl Hegenbart a prozradil, že po domácí porážce od Kobry (3:7) dojde v sestavě k změnám.
„Ve středu jsme už tak trénovali, zda ještě dojde k dalším nevím," uvedl Hegenbart, jenž je o dva rohy mladší než hlavní kouč Martin Procházka.