„Vedení klubu jim předložilo nabídku nové smlouvy, na které se ovšem s hráči nedohodlo," sdělil Deníku tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral. Doplnil, že Ptáčkovi ani klub další kontrakt nenabídl a Pavel Skrbek, o jehož návratu z Olomouce se mluvilo, se rozhodl pro jinou nabídku (Znojmo).

Řidička utrpěla po nárazu do stromu vážné poranění hlavy, dítě otřes mozku.
U Velké Dobré narazilo auto do stromu, zranění jsou vážná

V Kladně tak končí experiment se sázkou na protřelé plejery, kteří se měli pokusit vrátit do města nejvyšší soutěž. A ačkoliv zmínění borci hráli dobře (Burger vyhrál kanadské bodování týmu, Tenkrátovi se dařilo v play off), vypadli Středočeši v semifinále WSM ligy s Jihlavou. Klub majitele klubu Jaromíra Jágra, který řídí operace zatím ze zámoří, už nadále nepočítá ani se službami obránce Davida Růžičky, služebně nejstaršího hráče Rytířů, do Plzně se navíc vrátil šikovný útočník Přikryl.

Žloutenka - nemoc špinavých rukou (ilustrační foto)
Žloutenka ve Slaném opět udeřila, objevila se v obchoďáku

Nicméně Kladno hlásí i podpisy smluv. Posilou je obránce Petr Štindl (naposledy Prostějov, dříve Nové Zámky, Třebíč, Litvínov, Kometa, Znojmo), nové kontrakty mají také brankář Lukáš Cikánek, obránce Petr Hořava a útočníci Matěj Pekr a Jan Kloz.

Lídr ODS v Kladně Dan Jiránek.
Vulgární napadení exprimátora. Kdo vynesl obsah dotazu?