Do konce základní části jim zbývá odehrát jediné utkání. V sobotu budou hosty brněnského Rolleru, s nímž budou bojovat o lepší pozici pro předkolo play off. První čtyři postupují rovnou do čtvrtfinále.

U kladenského soudu byl ve středu dopoledne obviněn z vraždy svojí matky jednapadesátiletý M.Š. z Hradečna. Na muže byla uvalena vazba.
Muž z Hradečna byl ve středu u kladenského soudu obviněn z vraždy svojí matky

"Pokusím se do Brna odjet v co nejsilnější sestavě," uvedl kouč Vladimír Kameš, jenž také poslední dvě utkání odehrál s velmi mladým týmem, jenž mezi dospělými stále sbírá zkušenosti. "S jejich výkony jsem spokojený, i když některá utkání skončila jasnou výhrou soupeře. Naší výhodou je, že se budeme jen zlepšovat," uvedl s tím, že vybudoval základnu víc než sto hlavně mladých inline hokejistů a to je pro Čerty do budoucna obrovské plus. 

Ilustrační foto.
Restaurace se chystají na zákaz kouření

Na jedenácti čertovských víkendových gólech se nejvíc podílel Patrik Balcar, který působil v mládežnických týmech hokejových Rytířů, vrátil se však domů do Ústí nad Labem, kde trénuje s prvoligovým áčkem. "Tady nedostal šanci, tak se vrátil domů. Inline ale zůstal hrát s námi," dodal Kameš na adresu loňského mistra světa juniorů.