Podle tiskové zprávy Lva podepsal Ševc uzavřel roční dvoustranný kontrakt a v případě, že by nezískal pozici v pražském týmu KHL, může hrát za Spartu. S tou je Lev propojen v rámci Sportovního Holdingu Praha.

Je tak už třetím hráčem z Kladna, který bude bojovat za Lev. Už dříve to byl Jiří Sekáč, od letošního jara Petr Tatíček a a nyní Martin Ševc. 

Ševc začal uplynulou sezonu v Plzni a pak zamířil do Skelleftey, s kterou se radoval už ze svého čtvrtého titulu v Elitserien. Předtím triumfoval v letech 2006, 2009 a 2011 s Färjestadem. Kladenský odchovanec už hrál v KHL v sezoně 2009/10 v dresu Dinama Minsk.

Ševc si v uplynulé sezoně připsal v dresu Skelleftey v základní části ve 37 duelech tři branky a deset asistencí. V play off zaznamenal ve 13 utkáních čtyři body (2+2). Se 14 kladnými body měl v play off nejlepší bilanci účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech.

Ševc má na kontě také 25 zápasů za českou reprezentaci. Letos se mohl dočkat premiérové účasti na mistrovství světa, ale musel ji oželet s ohledem na tamní daňové zákony. V případě, že by po skončení klubové sezony ještě hrál ve Švédsku, kde se šampionát konal, musel by zaplatit čtyři miliony švédských korun.