"Doma se nám začalo střelecky dařit, ale z těch posledních tří zápasů byl tohle jednoznačně nejlepší výkon. Od první do poslední minuty jsme hráli hokej, jaký jsme chtěli a jaký bychom chtěli hrát i nadále," hodnotil mač spokojený Jiří Burger.

Pomohly jste si skvělými přesilovkami, tři proměněné je hodně. A skórovai jste i v oslabení…

Tohle pomůže i psychicky, sebevědomí jde nahoru a přenáší se i do hry pět na pět. Naše hra si postupně sedá i na užším kluzišti, nicméně jsou tam detaily, které musíme zlepšit."

Když jsme u detailů, dvě vaše gólové přihrávky proti Přerovu byly hodně rozdílné. Petru Tenkrátovi jste dával téměř do prázdné brány, Patrika Machače jste ale spíše trefil tvrdou ranou do těla. Nestěžoval si?

Nic neříkal! Pochopitelně jsem střílel, ale puk poskakoval a já netrefil ideálně. Ale Machy šel parádně do brány a dal gól. Takové jsou kolikrát mnohem důležitější než ty pěkné do prázdné brány.

Přesilovku Kladna řídíte z levého křídla právě vy, zatímco třeba Petr Tenkrát neustále rotuje pásmem. Taktika zřejmě vychází, proměnili jste tři přesilovky.

Snažíme se. Hodně se o tom bavíme, hledáme nové věci. A dneska to zrovna pěkně vyšlo, Petr dokonce skóroval do prázdné brány.

Jak je možné, že jste hráli tak dobře a dva dny předtím v Ústí nedáte ani gól? Hlavně jste zbytečně kombinovali i když byla šance…

Jsme si vědomi, že výkon v Ústí nebyl dobrý a kolikrát jsme akce opravdu zbytečně překombinovávali. Já jsem rád, že s Přerovem jsme hru úplně změnili. Věřím, že to tak bude i ve středu v Prostějově.