Kapitán Matěj Kos považoval ztrátu za hloupou a zbytečnou. Do utkání totiž vstoupili na jedničku, když ve 12. minutě vedli 2:0. Ještě do konce třetiny ale domácí vývoj otočili a pak už soupeře do zápasu nepustili.

„Ne, že by byli lepší a tlačili nás. Dělali jsme hrozně individuální chyby chyby a darovali jim góly," zlobil nejlepší hráč hostů s tím, že si komplikovali život ve vlastní obranné třetině, kde nehráli jednoduše.

„Tak jsme dostali určitě tři branky," dodal a přiznal, že věřil, že k Ohři jedou pro tři body. „Je to pro mne zklamání," prohlásil autor dvou gólů, přičemž druhý vstřelil z trestného střílení.

Buldoci počítali před utkáním ztráty, hlavně v útoku. Hrát nemohli marodi Záleský, Náprstek a dlouhodobě zraněný Krpata. S Kladnem byli v Benátkách Šilhavý a Čurda. Po dlouhé době hráli jen na tři pětky.

„Absence byly znát, z mého pohledu to přesto byly odevzdané body. Měli jsem vyhrát, proto žádná omluva není," tvrdil Kos a připustil, že zřejmě neumí dotáhnout do konec dobře rozehraná utkání.

Teď to nebylo poprvé. „Asi náš s tím schází zkušenosti, přece jen nás není moc, kteří už mají něco odehráno," řekl.