VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Fanoušci míří na horkou půdu do Plzně

Kladno – Hokejoví fanoušci Kladna se v pátek 19. listopadu chystají na horkou půdu Plzně.

16.11.2010
SDÍLEJ:

HC Kladno - HC Sparta Praha, 15. kolo ELH, 24.10.10Foto: Josef Procházka

Jede se autobusem s odjezdem v 15.45 hodin, cena je 200 (pro členy fanklubu) nebo 250 korun pro nečleny včetně vstupenky. Po domluvě je možnost nástupu v Berouně. Závazné přihlášky posílejte formou SMS na tel. 608 481 451 nebo e–mailem na adresu zeli@c-mail.cz.

Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 18. listopadu ve 12 hodin. Autobus vyjede pouze v případě, že bude do tohoto termínu přihlášeno alespoň třicet zájemců.

Je pravděpodobné, že půjde o utkání tabulkových sousedů, počty se totiž po předpokládané páteční kontumaci výsledků Plzně, Boleslavi a Kladna změní.

Autor: Rudolf Muzika

16.11.2010
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení