Na druhou stranu Benátky hrající dlouhodobě výborný hokej a s Kladnem málokdy vyjdou naprázdno. Trenér Jiří Čelanský může pokaždé počítat s extraligovým brankářem i dalšími hráči do pole. Chybí mu trochu součinnost borců, ale nikoliv kvalita.
Aktuálně jsou Benátky na pátém místě a ztrácejí na druhé Rytíře jen devět bodů. Ve venkovních zápasech jsou nejlepší z celé ligy!

Letos se oba celky utkaly dvakrát a v obou případech Kladno slavilo výhru v prodloužení. Doma ji trefil David Tůma a byla spíš ztrátou, venku zase Petr Tenkrát. V tomhle duelu byly ale blíž třem bodům Benátky.

Aukce retrodresů hokejistů Kladna z roku 1996, ve které nastoupili v sobotu proti Českým Budějovicím, vyvrcholí na portálu aukro.cz v pátek ve 20.10 hodin Výtěžek poputuje na dobročinné účely. Kompletní sada dresů čítá 27 unikátních kousků včetně speciality, kapitánského dresu současného trenéra Pavla Patery.

Jeho dres se ve středu v poledne dražil za 1825 korun, což bylo třetí nejvyšší místo. Nejvíc si zatím fanoušci cení trikotu brankáře Lukáše Cikánka – 3383 korun. Druhý je mocně dotahující Petr Ton – 3100 korun. „Ta čísla se budou ještě hodně hýbat," je si jistý tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral, který už tři podobné aukce pomáhal realizovat.

Celý výtěžek aukce se připojí k největší charitativní akci Statutárního města Kladno. Rytíři podpoří veřejnou sbírku Pohádková vánoční truhla splněných přání určenou na pomoc dětem vyrůstajícím bez rodiny. Veškeré prostředky z truhly budou hned po Vánocích rozděleny mezi všechny dětské domovy v Kladně a okolí.

Aukci dresů najdete ZDE