VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Rudovský zajistil dvěma góly Berounu cennou výhru

Beroun - Kladenský hokejový útočník Jan Rudovský letos hostující v prvoligovém Berouně opět zopakoval dva góly v zápase.Naposledy se mu to povedlo doma s Jihlavou 3. října. Poslední střelecký záznam si připsal v minulém kole s Benátkami, kdy v 54. minutě vyrovnal a zajistil Medvědům bod.V pondělídal Havířovu rozhodující první gól.

27.10.2009
SDÍLEJ:

Kladenský Rudovský ohrožuje sparťanského gólmana Pöpperleho.Foto: Deník/Josef Procházka

Po faulu Šafaříka ve třetí třetině se skácel k ledu a dlouho jeho velmi nebezpečný úder hlavou rozdýchával. Zápas ale dohrál. Jeho faul odčinil nejlépe jak mohl, dal svůj druhý gól v zápase a poslal Pantery na dalekou cestu domů bez bodu.

Nejdříve se vrátím k zápasu v Benátkách, který jste měli velmi dobře rozehraný…

Tam jsme začali dobře,. Nevím, co se s námi stalo. Je to velká škoda, že jsme prohráli na nájezdy.

Vstup do druhé a třetí třetiny nebyl vůbec povedený…

Řekli jsme si, že nepolevíme, pak přišlo oslabení a dostali jsme gól. Sám nevím, co k tomu říct.

Na psychice to moc nepřidalo, že ?

No musím říct, že nás to naštěstí nepoložilo a vyrovnali jsme.

Dnes to byl asi hodně důležitý zápas …

Tak to určitě, potřebovali jsme bodovat a poodskočit soupeři, když se podívám na tabulku tak ty odstupy jsou tam minimální.

Sledujete v kabině tabulku nebo se spíše soustředíte jen na sebe?

Tak jistě, že tabulku sledujeme, koukáme jak hrají týmy okolo nás. Určitě je důležité jít zápas od zápasu.

Jaká je teď v kabině nálada?

Teď nám ty zápasy na psychice přidaly, nálada je dobrá. Dneska se vyhrálo, z Benátek jsme sice chtěli přivézt bodů více, ale určitě je to lepší než na začátku sezony.

Jak se vám hrálo s vědomím, že stačí jedna porážka a můžete spadnou na poslední místo?

Na to jsme ani nemysleli. Šli jsme do zápasu pro výhru a povedlo se. Škoda jen tolika vyloučeních, potom je horší se dostávat do nějakého tempa. O první přestávce jsme si řekli, že začneme lépe hrát že musíme lépe bruslit.

Čekal jste při prvním gólu, že se puk za brankovou čáru dostane?

No nečekal. Myslel jsem, že to chytil. Nějak mu to tam propadlo a pomalu dojelo.

Zákrok Šafaříka na Vás byl hodně nebezpečný…

Já si to moc nepamatuji, ale bylo to hodně ošklivé.

Jak Vás zasáhl?

Zasáhl mě přímo do hlavy a já si to ještě napálil o plexisklo, nebylo to příjemné.

Omluvil se Vám aspoň po tom zákroku?

Upřímně to nevím, opravdu si to nepomatuji.

Pak se Vám povedl opravdu parádní gól, když jste na Čecha najížděl zprava, naznačil ránu, pak objel bránu a zasunul puk k tyči.

Já jsem chtěl nejdříve vystřelit, ale všimnul jsem si, že je vyjetý. Tak jsem objel branku a padlo to tam.

David HAVLÍK

27.10.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Prázdniny jsou v Mateřské škole Hrdlív ve znamení náročné rekonstrukce. Nový školní rok zahájí děti už v novém.
12

Oprava hrdlívské mateřinky spěje do finále

V Braškově se hrálo a vzpomínalo

Braškov – Oslavy devadesátin braškovského fotbalového klubu se nakonec vydařily, byť počasí nevěstilo nic dobrého. Bouře z pátku na sobotu pomuchlala připravené přístřešky pro hosty, které pořadatelé ve spolupráci s hasiči stihli dát do začátku žákovského turnaje do pořádku.

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

V Unhošti hořelo v průmyslovém areálu, sklad hnojiv byl v ohrožení

Unhošť /OBRAZEM/ - V úterý odpoledne vyjížděli hasiči k požáru do Unhoště. V průmyslovém areálu hořela hromada dřevěných palet. Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že hoří zhruba tři stovky palet s tím, že se požár rozšířil také na sousední budovu skladu hnojiv.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení