Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodeji, omezený počet jich bude ještě na místě. Z Kladna a Prahy na festival opět vyrazí mimořádné autobusové spoje vypravené ČSAD Kladno.

Viditelně označené autobusy vyjedou z Kladna ze zastávky Energie v Rozdělově. Na trase mají zastávky meziměstských linek u kostela, nemocnice na náměstí Svobody, Gymnasium, Sítná, U Hvězdy a Pražská křižovatka. Přistoupit bude možné také v Buštěhradu a Číčovicích. Další autobus vypraví na Okoř ČSAD Kladno z pražského nádraží Veleslavín.

Návštěvníci festivalu mohou využít také Cyklohráček směřující o víkendech z Prahy přes Okoř do Slaného a zpět.

„Festivalový areál se návštěvníkům otevře úderem poledne. Stejně jako každým rokem je připravena celá řada doprovodných aktivit určených zejména dětem. Malí návštěvníci se mohou těšit na dětský koutek. Pro dospělé program doplní kuchařská show s festivalovým menu, které připraví šéfkuchař Luboš Týle," informovala za pořadatele festivalu Johana Turner.

Odjezdy spojů z Kladna a zpět

V 11, 12, 13, 15, a 19 hodin ze zastávky Rozdělov, Energie.
Odjezdy spojů zpět v 18, 22, 24, okolo 01 hodin po skončení akce od Okoře (počet spojů bude případně rozšířen dle aktuální poptávky cestujících).