Slaný – Uherský býk se bude na slánském Masarykově náměstí rožnit už v sobotu. Zahájení akce je naplánováno na 13. hodinu, následovat bude flétnové vystoupení a divadelní představení pro děti i dospělé. K vidění budou také folklorní tance, o hudební produkci se postará zpěvačka Sabina Křováková a také skupina Lokomotiva s Petrem Vondráčkem. Pro děti bude připravena zábava v podobě soutěžních a herních stanovišť pod názvem Putování světadíly, malování na obličej, dočasná tetování, dětský koutek i výrobní dílny. 

Kladno – Brány kladenského Sletiště se v pátek otevřou návštěvníkům Dnů města Kladna. Od 17 hodin tu zahraje Bigband Felixe Slováčka. Sobota pak náleží od 14 hodin Perutím, dále zazpívá Hana Zagorová, Other Way, Dara Rolins, ve 20.30 hodin Uriah Heep. Ohňostroj se rozzáří po desáté večer. V neděli v deset ráno se představí Divadlo Lampion, o hodinu později volnočasové aktivity pro děti a mládež. Autogramiáda hokejových Rytířů je po poledni. Svoji práci představí záchranáři a na závěr zahraje v půl třetí skupina Atmo a od 16 hodin Lipo + Debbie. 

Ilustrační foto.
Bankomat? Ne všude si ho mohou dovolit
FK Kladno, vítěz krajské části Českého poháru.
Satani pili z poháru, aneb skvostná premiéra kouče Veselého

Slaný – Atletický stadion ve Slaném za nádražím ožije tento měsíc velkou akcí pod názvem Atletika pro děti – s podtitulem Běhej, skákej, házej rád. Do Slaného zavítají atleti zvučných jmen, a to Denisa Rosolová a Adam Sebastian Helcelet. Atletické soutěže startují v 15 hodin a potrvají do 18 hodin. Exhibice atletů je připravena na 15.30 hodin a autogramiáda slavných sportovců je naplánována na 16.30 hodin.