Malí i větší flétnisté, kytaristé a klavíristé hráli na své hudební nástroje, tanečníci a tanečnice z kroužků tanců orientálních, show dance, street dance nebo flamenca ukazovali, jak různým způsobem se dá v rytmu hudby hýbat. Ale tím naše předvádění zdaleka neskončilo.

Dřetovičtí se zasloužili o vylepšení životního prostředí, zasadili totiž tři desítky ovocných stromů.
OBRAZEM: Ovocné stromky zasadili ve Dřetovicích

Děti z dramatické dílny zahrály pohádku Císařovy nové šaty, kouzelníci čarovali s kartami, provázkem a nechávali mizet mince, pejskové ukazovali, že i oni umí tančit.

Kluci z kroužku debrujářů předváděli pokusy s balónky. Předvedli, že s trochou šikovnosti můžete balónkem protáhnout špejli, aniž by balónek praskl. Dokázali také, že šťáva z grepu rozleptá povrch balónku tak, že se rozletí na kousky.

Vytáhly se i nejmenší děti, které chodí do kroužku dopoledne bez maminek. Bylo to jejich první vystoupení na jevišti, takže byly mírně nervózní. Ale tréma vládla i mezi těmi staršími. Všichni se s ní statečně poprali a podle potlesku, které jim věnovalo zaujaté publikum, nad ní zvítězili na celé čáře.

Pamětní listy a medaile převzalo u příležitosti 25. výročí založení Městské policie Kladno celkem třicet strážníků. Jednalo se o ty, kteří jsou ve službě déle než patnáct let, sedm z nich dokonce odsloužilo celých pětadvacet let.
Kladenští strážníci byli oceněni za svou službu

Kateřina Vágnerová