„Už je to čtrnáct let, co jsem tady hrál po dlouhé koncertní a festivalové pauze, takže tam bylo trochu nervozity, ale dnes už sem jezdím jako na chatu :-). Když se vysloví Okoř, vybaví se mi milá a velmi silná vzpomínka, ano, sem bych se chtěl stále vracet a hrát. Je to velmi úzce spjatý pocit s organizátorkou festivalu – Hankou Petřinovou – díky které, je Okoř takovou, jaká je. Jsem velice rád, že s ní mohu už tolik let spolupracovat. Víte, ono když se něco dělá s láskou, je to na tom hodně znát. A přesně takový je Festival Okoř – místo, kam se lidé rádi vracejí, protože jim je tady prostě dobře,“ popisuje festival Miro Žbirka.

Festivalové brány se otevřou ve 12:00, o dvě hodiny později zahájí hudební program FESTIVALu OKOŘ pražské formace Eddie Stoilow.

Program 17. ročníku FESTIVALu OKOŘ:
14:00    Eddie Stoilow
15:30    Václav Neckář – BACILY
17:00    Vypsaná Fixa
18:30    Marek Ztracený – host Marta Jandová
20:00    Miro Žbirka
21:30    MIG 21
23:00    No Name

Zdroj: Festival Okoř.
Zdroj: Festival Okoř.
Zdroj: Festival Okoř.
Zdroj: Festival Okoř.

Kromě zmiňovaného hudebního programu si na své tradičně přijdou během festivalu i celé rodiny. Bude připraven i doprovodný program pro děti, spousta skvělého občerstvení a další zábavy a dobrot. Těšíme se na vás opět po roce, na místě tradičního a každoročního setkávání pro většinu návštěvníků, na srpnovém Festivalu Okoř!

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních síti TICKETPORTAL a na www.NEJLEVNEJSIVSTUPENKY.cz.  

Na základě zkušeností z minulých let doporučujeme včasnou koupi. Nezapomeňte, že festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků. Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a www.facebook.com/festivalokor.

Soutěž o lístky na festival Okoř
Vyhrajte 2 volné vstupenky na festival Okoř, který se koná 19.8.2017, od 14.hod. v podhradí hradu Okoř.

Soutěžní otázka:
Miro Žbirka založil s Lacem Lučeničem skupinu, která se jmenovala

a)    Limit
b)    Modus
c)    Úsmev

Své odpovědi posílejte na e-mailovou adresu darina.sitterova@denik.cz do 11.8.2017. Vyhrává v pořadí dvacátá správná odpověď.